matDragă utilizator, Pentru a putea accesa site-ul nostru vă rugăm să dezactivaţi EXTENSIILE DE BLOCAREA A RECLAMELOR, Şi să reancarcati pagina, deoarece site-ul este unu gratuit, Iar activitatea pe acest site se poate ţine numai prin reclame!
Vă Mulţumim, echipa www.nr1-tv.ucoz.com!

Home » 2013 » September » 29 » Sony Product – pagina ce organizeaza un concurs fals pe Facebook
0:14 AM
Sony Product – pagina ce organizeaza un concurs fals pe Facebook

Concursurile false de pe Facebook au fost in floare intr-o perioada. ‘Ofereau’ telefoane de ultima generatie, tablete, cartele valorice pentru retelele de telefonie mobila etc.

Din pacate nu prea multi au invatat din aceste escrocherii si de ceva timp, mai precis 3 zile, a aparut o pagina "Sony Product” la adresa https://www.facebook.com/pages/Sony-Product/156042891268950. A strans peste 17000 de Like-uri in acest interval prin aceeasi tehnica: organizeaza un concurs prin care ofera 78 de telefoane Sony Xperia Z.
Mecanismul de a participa este clasic pentru aceste concursuri: Like si Share unei poze.

Mesajul din dreptul pozei este urmatorul:

Avem 78 de telefoane Sony Xperia Z , care nu pot fi vandute deoarece au fost desigilate. De aceea , vom alege aleatoriu 78 de persoane carora le vom oferi. Extragerea va avea loc pe 26 septembrie, iar castigatorii vor fi afisati aici.

Vrei unul?

1. "Distribuie” aceasta poza
2. Da "Imi place” paginii noastre.

Succes!

Iata si motivele evidente pentru care acest concurs nu este real: nu are un organizator, modalitatea de a extrage castigatorii este ambigua, care este sponsorul sau sursa premiilor ?
In plus, pagina este creata special pentru acest concurs fals si incalca regulamentul Facebook de organizare a concursurilor.

NU incurajati aceste concursuri si raportati-le catre Facebook pentru inchidere.

Category: Devirusare | Views: 1360 | Added by: djmario | Tags: pe Facebook, pagina ce organizeaza, un concurs fals, product, sony | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]