matDragă utilizator, Pentru a putea accesa site-ul nostru vă rugăm să dezactivaţi EXTENSIILE DE BLOCAREA A RECLAMELOR, Şi să reancarcati pagina, deoarece site-ul este unu gratuit, Iar activitatea pe acest site se poate ţine numai prin reclame!
Vă Mulţumim, echipa www.nr1-tv.ucoz.com!

Home » 2013 » November » 3 » Bot Revolt – Un alt fel de firewall care blocheaza conexiunile periculoase
3:39 PM
Bot Revolt – Un alt fel de firewall care blocheaza conexiunile periculoase

Exista astazi o multitudinde de solutii pentru a-ti pastra PC-ul curat. Lupta impotriva amenintarilor informatice este una din ce in ce mai dificila, dat fiind noile metode de actiune ale acestora. Antivirusi, programe de tip securiy suite, anti-phishing si alte programe te pot proteja insa mereu exista cate o bresa neacoperita. Astfel, o metoda noua de protectie este mereu binevenita.

Bot Revolt foloseste o baza de date ce contine IP-uri ale organizatiilor periculoase (inclusiv NSA sau DoD), site-urilor periculoase, etc. Virusi, boti, hackeri sau viermi informatici sunt blocati din a-ti accesa PC-ul sau a realiza conexiuni externe.
Programul se actualizeaza automat zilnic cu peste 3000 de IP-uri noi pe care le va bloca. In plus vei primi informatii despre IP-ul blocat si vei stii carei organizatii ii apartine.

Programul este gratuit si poate fi descarcat de la adresa:
http://botrevolt.com/

Category: Devirusare | Views: 1402 | Added by: djmario | Tags: Bot Revolt – Un alt fel de firewall | Rating: 5.0/4
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]