ATENTIE !!! PENTRU A URMARI MECIURILE SI POSTURILE TV DE PE ACEST SITE AVETI NEVOIE DE URMATOARELE PROGRAME SI PLUGIN-URI :


Pentru a urmari posturile in SOPCAST trebuie sa folositi doar INTERNET EXPLORER . Daca doriti ca acesta sa functioneze si pe Mozilla sau Chrome atunci instalati IETAB . In rest cele care folosesc VLC si FLASH pot fi urmarite in orice browser.


TUTORIAL INSTALARE SOPCAST - CLICK AICI .

TUTORIAL INSTALARE IETAB - CLICK AICI .

TUTORIAL INSTALARE VLC - CLICK AICI .
ATENTIE !!!
Unele posturi tv NU TRANSMIT live pe internet 24/24h, transmisia poate fi intrerupta pe durata anumitor emisiuni ce nu sunt de productie autohtona (ex: filme, sport) si nu au licenta de difuzare pe internet. In acest caz puteti reveni mai tarziu cand stream-ul va fi online !

** Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult).Pentru a va testa viteza la internet (trebuie sa aveti minim 512 kbps, recomandat 1500 kbps) puteti da click aici.  Pentru vizionare click pe numele posturilor TV (asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea). Cand va uitati la MECIURI SAU TV pe net este recomandat sa inchideti orice alt program care poate genera trafic suplimentar ca de exemplu DC++ sau torente.
 

1.Daca la pornirea unui post de televiziune in format Sopcast va apare mesajul "Channel Offilne" - postul tv respectiv este in lucru sau e picat la acel moment . In acest caz puteti reveni mai tarziu cand stream-ul va fi online !

2.Daca la pornirea unui post de televiziune in format Sopcast va apare mesajul "Can not acces Sopcast service" - dati din nou play pana acel post tv porneste .

3.Daca la pornirea unui post de televiziune in format Sopcast va apare mesajul "No peers too connect" - dati din nou play pana acel post tv porneste (buffeaza) . Datorita traficului foarte mare pe anumite servere ( posturi tv ) exista varianta sa va apara unul dintre mesajele de la punctele : " 2. " sau " 3. " si ca atare va rugam sa dati play pe posturile tv respective pana postul tv respectiv incepe sa se incarce ( buffeze).


www.NR1-TV.ucoz.com nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata,un motor de cautare ce indexeaza link-urile publice aflate in circulatie libera pe internet.


www.NR1-TV.ucoz.com    este un website complet gratuit si va ramane astfel.